Zijadin Sela në vendlindjen e Mehmet Pashë Derallës

Në Gradecin e madh, në vendin që lindi Mehmet Pashë Dërrallën dhe nënën e të madhit Gjergj Kastriotit – Skënderbeut. Fitoret nisin nga këtu . (ASH)