Zhduket një vajzë në Prizren

Një grua nga Prizreni ka raportuar në polici se vajza e është zhdukur.

Sipas raportit të policisë, thuhet se vajza ka dalë nga shtëpia dhe nuk nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj.