Zendeli: Protestat s’duhet të cenojnë raportet ndëretnike apo pronat private (Video)

Deputeti i Lëvizjes Besa, Fadil Zendeli, thotë se protestat janë e drejtë demokratike e çdo qytetari, por bën thirrje që protestat që po zhvillohen në Shkup kundër propozimit francez, mos të jenë të dhunshme dhe mos të cënojnë të raportet ndëretnike apo pronën e qytetarëve. “Protestat janë e drejtë demokratike, e drejtë e qytetarëve, subjekteve politike. Ato mund të organizohen në protesta, të manifestojnë qendrimet e veta politike, shoqërore. Por, kutpohet protestat duhet të jenë demokratike, duhet të jenë të qeta, nuk duhet të cënojnë pronën e qytetarëve, nuk duhet të nxisin raportet ndëretnike që janë shumë të ndjeshme në vendin tonë.”, tha mes tejrash, deputeti Fadil Zendeli për gazetën LAJM.