Zaimina Vasjari tregon asetet

Këngëtarja dhe artistja Zaimina Vajsari ka treguar asetet e saj të kolme në fotot e saj të fundit. Ajo është shfaqur tepër seksi në disa foto ku ekspozon gjoksin.

Këngëtarja, e cila kohëve të fundit po merret edhe me modë, është e shquar për asetet e saj, derisa është njëra prej këngëtarëve të para që kishte pranuar publikisht se ka bërë operim gjoksin e saj.

Ndryshe Zaimina ka katër vite që nuk ka lansuar këngë të reja dhe se ajo më shumë i është përkushtuar profesionit të saj, arkitekturës por edhe modelingut.