Zaev takoi personat “përgjegjës” për arratisjen e Mijallkovit

Nga Qeveria njoftojnë se këtë mëngjes, kryeministri Zoran Zaev ka pasur takim pune me personat “përgjegjës” për arratisjen e ish-drejtorit të DSK-së, Sasho Mijalkov.

Zaev ka takuar personat përgjegjës të institucioneve që do të duhej të siguronin praninë e të akuzuarin në rastin “Target-Fortesa” Sasho Mijalkov. Sipas Qeverisë, Zaev thirri takimin në mënyrë që të informohej drejtpërdrejt dhe personalisht për të gjithë ngjarjen, hetimin dhe hapat e ndërmarrë nga institucionet.