Xhevdet Hajredini akuza të forta Teuta Arifit: Cilin problem e ke zgjidhë ti gjatë tetë viteve, përpos që solle…

“Cilin problem e ke zgjidhë ti gjatë tetë viteve, përveç se me pallate shumkatëshe e betonove edhe pëllëmbën e fundit të qytetit dhe në Tetovë nga Nikshiqi e solle kriminelin më të madh të Ballkanit, “ministrin” e Karaxhiqit dhe Mladiqit”, postim nga ish-ministri i financave dhe njohësi i mirë i zhvillimeve politike në Maqedoninë e Veriut.