Xhaferi: Seanca do të vazhdojë deri në shpërndarjen e Kuvendit

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi bëri të ditur se debati për pr/ligjin për Prokurorinë Publike do të vazhdojë pas orës 19.00 dhe se e njëjta do të vazhdojë pa ndërprerje deri në shpërndarjen e Kuvendit.