Votoni numrin 5! Natën e mirë!

Xhemail Xhambazi

Oooo Naser Ziberi, që për kryeministër të begenisi vetë Musa Xhaferri. Un e kam vendosur, kjo punë tani është sosur. Mjaft më keni vegetosur.
Pasha ty, e pasha at bes, un do e votoj numrin 5. Boll më keni ngre për hune, i vdiq mo nana ksaj pune.
Leje o burr mos bon muhabet, kryeministrin nuk e bona kur kisha 20 deputet…, e po e baj tash me shtata-tet.
A tkujtohet, a e mba mend, n’vitin 93 fort me pati rrah ju të PPDs në Llucern.
Nuk ha unë bar as misër, me t’bo tash kryeministër! Nuk e han Bala suxhukun, se e kisha bo kryeministër Agron Buzukun.

(Autogoli është rubrikë për humor dhe satirë)