Votimet në Gjermani: Exit Pollet tregojnë rezultat të ngushtë mes SPD-së dhe bllokut konservator të Merkelit

Të dy partitë morën 25 përqind të votave, sipas sondazheve të daljes.

Sondazhet tregojnë se të Gjelbrit morën 15 përqind të votave, Alternativa për Gjermaninë (AfD) 11 përqind, Demokratët e Lirë (FDP) pro-biznesit 11 përqind dhe partia e Majtë 5 përqind.

Nëse këto rezultate vlejnë, atëherë kjo hap një mori mundësish koalicioni.