VMRO-DPMNE: Doli në shesh e vërteta, Zaev është i involvuar në “Reket” dhe është duke e sharë popullin e tij

Zoran Zaev u lexua nga qytetarët. U konfirmuar se Zoran Zaev është i involvuar në rastin “Reket”.
U dëgjua se si Zaev po shante dhe fyente popullin e tij. U mësua gjithashtu që Zaev po e kontrollonte lëvizjen studentore, kemi dëgjuar se çfarë mendon ai për ata të revolucionit të larmë, por është mirë që shqiptarët ta dinë se çfarë mendon ai për Ali Ahmetin.
E vërteta nuk mund të fshihet, Zoran Zaev është ai që menaxhoi dhe mbuloi krimin. Boki 13 tha që Zaev e paralajmëroi atë 20 ditë para denoncimit të pretenduar. Zoran Zaev është një njeri që menaxhimi i krimit i shkon mirë. Ai është kryetari i bashkisë që ngarkoi 2 euro për metër katror në formën e ryshfetit për legalizimin e tokës ndërtimore, diçka që ai mendohej të bënte sipas ligjit. Zaev është njeriu që ka 3 vjet që menaxhon vendimet gjyqësore në vend mbi
parimin e “tras – tras”.
Koha e së vërtetës po vjen, po vjen koha kur të gjithë kriminelët si Zoran Zaev do të përgjigjen para fjalës së drejtësisë.
Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE-së