Vjen reagimi zyrtar i Julit pasi humbi çmimin e madh

Jul Deda arriti që të shkonte në finale, por jo edhe ta fitonte çmimin e madh.

Mes tij dhe Egles ishte kjo e fundit ajo e cila rrëmbeu fitoren.

Ka pasur disa reagime nga finalistët përfshirë Eglën e Romeon dhe një i tillë erdhi edhe nga Juli.

Duke postuar syrin ai shkroi:

“Zemrat e mia. Degjohemi më vonë për një falënderim gjigand…!”