Vikendi i zgjatur, maqedonasit “vërshojnë” Greqinë

epa08520644 A view of cars going through the border crossing 'Bogorodica' between North Macedonia and Greece, near the southern city of Gevgelija, North Macedonia, 01 July. Greece reopened the Evzoni border crossing with North Macedonia to EU citizens and from 14 other countries which are on a list approved by EU authorities. All travelers arriving to Greece are required to fill a Passenger Locator Form (PLF) at least 48 hours before check-in. The form is part of the country's planning for protection against the coronavirus disease (COVID-19) pandemic and will allow authorities to create barcodes for travelers so that testing of new arrivals can be targeted. EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Tre ditët e lira të fundjavës bënë që qytetarët të “vërshojnë” bregdetet greke.

Siç shihet nga videokamerat e “Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërore” në pikën kufitare Bogorodicë, ka frekuencë të lartë dhe turmë për të hyrë në Greqi.

Turmat kanë nisur qysh dje pasdite, kur edhe në “Bogorodicë” ka pasur një vërshim të madh të makinave.