Vijojnë protestat kundër propozimit francez

Protestat kundër propozimit francez vazhdojnë. Demonstruesit sot do të lëvizin nga Kuvendi në Qeveri, më pas para Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe do të kthehen sërish para Kuvendit të Maqedonisë.