Videoja e vogëlushit shqiptar me plis që po pëlqehet nga të gjithë

Videoja e një djaloshi të vogël shqiptar ka marrë mijëra pëlqime dhe shpërndarje nëpër rrjetet sociale.

Arsye për këtë është gjesti të cilin ky vogëlush e bën në video.

Ai refuzon kapelën të cilën ia vendos nëna e tij dhe fillon të qajë, por qetësohet kur në kokë vendos plisin, simbolin e shqiptarëve.

Ky veprim i vogëlushit ka prekur zemrat e shqiptarëve të cilët e kanë shpërndarë videon nëpër rrjetet e tyre sociale si dhe e kanë komentuar.