Verë, film, përkëdhelje dhe puthje, gjithçka nga nata romantike e Trixës me Donaldin

‘Vëllau i Madh’ ka përgaditur një natë romantike për çiftin, shkruan lajmi.net.

 

Verë, kokoshka, film dhe puthje pati në gjithë natën e tyre.

Ata e kanë shijuar natën dhe nuk kanë diskutuar asgjë rreth situatave të mëparshme.

Ndërsa edhe një person i tretë i ka shoqëruar çiftin.

Ishte ariu ai i cili ka kaluar momente bashkë me Trixën dhe Donaldin.

Çifti natën romantike e kanë shijuar në oborr buzë pishinës./Lajmi.net/