Vdes “Bilbili i Kosovës” Nexhmije Pagarusha

Ka ndërruar jetë bilbili i muzikës Nexhmije Pagarusha. Nexhmije Pagarusha ikona e muzikës shqipe, ishte e njohur si një grua e cila gjatë gjithë karrierës së saj i ka shërbyer me nder dhe dashuri atdheut të saj përmes artit.