Vajza tre vjeçare e Teutës jep një këshillë me vlerë

Teuta Krasniqi përveç që është e zonja në profesionin e saj ajo shpeshherë e dëshmon që është edhe një nënë e përkushtuar.

Ajo është nënë e dy vajzave, e cila kohë pas kohe ndan moment të ndryshme duke shfaqur talentin e tyre.

Mirëpo, në videon e fundit që ka postuar vajza e saj tre vjeçare befason duke thënë një fjali mjaft të rëndësishme dhe me vlerë.

“Njerëzit duhet me u bë i mirë, nuk duhet me u bë i keq”, është shprehur Kaia me plotë përkushtim në fjalët e saj.

Ky veprim e lumturoi pa masë aktoren teksa vendosi ta ndajë edhe me ndjekësit e saj.