Vajza gjysmë e zhveshur pranë Stresit është Jasmina e “Përputhen”?

Protagonistët e emisionit “Përputhen” janë shumë të përfolur në rrjete sociale, shkruan lajmi.net.

Një protagoniste shumë e komentuar është Jasmin Kadriu, e cila kohën e fundit më shumë është përqendruar tek Andi.

Në rrjete sociale qarkullojnë thashetheme se vajza gjysmë e zhveshur pranë Stresit në emisionin “Roped With Olsi” është pikërisht Jasmina.

Komente të shumta në rrjetin social TikTok dhe videon në fjalë në YouTube, e etiketojnë Jasminën si vajza që fshihet pas maskës në atë intervistë.

Megjithatë të vërtetën se a është ajo në video, mund ta tregojë vetëm Jasmina. /Lajmi.net/