Tupançevski: Nuk shqetësohem nëse më zëvendësojnë si ministër

I pyetur nëse Ministria e Drejtësisë do të kalojë në menaxhim Aleancës për Shqiptarët, ministri aktual Tupançevski tha se nuk shqetsohet për këtë çështje dhe se deri në momentin e fundit do të mundohet maksimalisht të përmirësojë sistemin e drejtësisë në vend.

“Në pjesën më të madhe të mediumeve është përfolur se Ministria e Drejtësisë do të jetë njëra nga Ministritë që do të vendoset në “Pazar3″, thënë figurativisht, që do të jetë në bursë sa i përket rokadave të caktuara, rreth disa zëvendësimeve të pozitave ministrore. Absolutisht, unë si ministër, por edhe Ministria e Drejtësisë, nuk jemi të ngarkuar me zhvillimet e këtilla. Unë thash, deri në ditën e fundit, deri sa do të jemi në Ministrinë e Drejtësisë, do ta japim maksimumin”, tha mes Nikolla Tupançevski, ministër i Drejtësisë.