Trofeu i Kupës së Botës, së bashku me Gilberto Sivlan, do të vijnë më 20 maj në Kosovë

Një ngjarje interesante do të ndodhë në Kosovë së shpejti.

Trofeu origjinal i Kupës së Botës do të zbarkojë për herë të parë në Kosovë.

Ky event do të jetë nën ombrellën e Federatës së Futbollit të Kosovës, e cila njofton se, pos këtij trofeu, në Prishtinë do të jetë edhe legjenda e futbollit, Gilberto Silva.

E gjitha kjo do të ndodhë më 20 maj dhe, si rrallë herë, do të jetë e qasshme edhe për publikun të cilët mund të aplikojnë për të qenë në këtë ngjarje.
Apikimi bëhet Këtu.