Tollovi para bankave, rrezik nga përhapja e koronavirusit (VIDEO)

Kolona të gjata të qytetarëve para bankave dhe postave në Shkup e Kumanovë. Qytetarët po presin radhë për të tërhequr pensionet dhe ndihmat sociale. Ndërkohë, nuk mbajnë distanacën mes tyre, duke shtuar rrezikun e përhapjes së koronavirusit./Gazeta Lajm

Tollovi para bankave, rrezik nga përhapja e koronavirusit (VIDEO)

Tollovi para bankave, rrezik nga përhapja e koronavirusit (VIDEO)

Posted by Lajm TV on Tuesday, 7 April 2020