“Tigrat” / Arsim Sinani: “Artan be momče makedonče”

Profesori i Universitetit të Prishtinës, Arsim Sinani në prononcim për Fakti Ditor ka kritikuar zëvendëskryeministrin e pâre shqiptar, Artan Grubin, fanatik, fanatik, fashist, dogmatik, servil tipik, përcjell Zhurnal.mk

“Artan Grubi është një fanatik, fashist, dogmatik, servil tipik nga dukja e natyra, i cili erdhi nga rruga dhe na e solli lirinë. E sot përfundimisht e mbylli kapitullin e tij me një dekoratë nga njësitet famëkeqe Tigrat.

Këtë dekoratë a thua si e ka përjetu Ali Ahmeti pasi në 1981 ky formacion ka qenë aktiv në demostratat e pranverës studentore të Kosovës. Të gjitha dyshimet se pse u dekorua na çojnë kah Lagja e trimave dhe beteja e Kumanovës, ku Grubi ishte mjaft aktiv me shokun e tij Mijallkovin. Maskat rranë tash e dijmë kush na përfaqëson dhe me bekimin e kujt. Artan be momče makedonče” – ka deklaruar për Fakti Ditor, Arsim Sinani.