Thonj festivë, ide dhe detaje për t’u dukur bukur në festë

Është momenti ideal për t’u marrë me veten e për t’ia dedikuar të gjithë kohën edhe trajtimeve të bukurisë, një prej të cilave është edhe manikyri.

Një manikyr i kuruar do të shkonte shumë edhe me veshjen në tryezat festive. Më poshtë do të gjeni disa ide për të bërë vetë apo në qendër estetike modelin që do ju pëlqejë.