Teuta Arifin e ka kapluar frika e humbjes

Shkruan: Arianit Xhaferi

Teuta Arifin e ka kapluar frika e humbjes dhe po i merr në bisedë të gjithë të punësuarit e komunës për t’ju bërë presion të votojnë për të. Nuk ma thanë saktë se çfarë gënjeshtrash ju thotë ajo, por administrata duhet ta dijë që në planin qeverisës të Vullnet Murselit është paraparë që administrata nuk do preket, por do vihet në funksion të plotë të qytetarëve të Tetovës. Do krijohen sektore të reja të nevojshme e të dobishme për qytetarët, me çka secili do ketë punë efikase dhe të dobishme për të bërë më të mirën për qytetin tonë. Askush s’do preket, të gjithë do jenë kontribues për t’ja kthyer Tetovës krenarinë dhe dinjitetin! 😉
Teuta do mbetet e kaluar e hidhur e Tetovës! E ardhmja fillon nga java tjetër. 💪