Tetovë-Gostivar: Policia do të ushtrojë gjuajtje në ambient të hapur

SPB Tetovë i informon banorët e rajonit të Pollogut se prej sot do te nisin ushtrime të policëve me armë zjarri. Janë parashikuar ushtrime në Gostivar dhe Tetovë.

Prej sot do të nisin gjuajtjet pranverore në vendin “Erebino”, në Zhelinë të Tetovës. Gjuajtja do të ndodh deri më 16 maj, çdo ditë nga ora 8 deri në orën 15. Më 5, 6 dhe 9 maj, gjithashtu është planifikuar gjuajtje në stadium futbolli në Mavrovë.