Tetë ambasadorë, vetëm një shqiptar, a po kthehet diskriminimi në diplomaci?

Presidenti Stevo Pendarovski pranoi ambasadorët e sapoemëruar të Republikës së Maqedonisë së Veriut para shkuarjes në vendet ku do të kryejnë detyrat diplomatike.
Në takim morën p jesh bashko Todorovski, ambasador në Republikën Çeke, Goran Cekov, ambasador në Japoni, Svetllana Geleva ambasadore dhe përfaqësuese e përhershme në Këshillin e Evropës, Biljana Stefanovska Sekovska, ambasadore në Komonuelltin Australi, Beti Jaçeva, ambasadore në Mbretërinë e Holandës, Dragan Jordanovski, ambasador në Republikën e Estonisë, Lidija Boshkovska, ambasadore në Republikën Helene dhe Milaim Fetai, ambasador në Republikën e Kroacisë.