Të shkarkohet Isa Mustafa nga kreu i LDK-së, të zgjedhet Vjosa Osmani!

Dr.Vjosa Osmani
N/Kryetare e LDK-së
Kryetare e Parllamentit tê Republikës së Kosovës.
E pathyeshme
E pakoruptueshme
E fjalës
E besës
E pakompromis kur bëhet fjalë për Kosovën
E para që gëzon autoritetin më të madh në LDK e ma gjërë.
E dyta më e votuara në Republikën e Kosovës
E mbi gjitha politikanja e hekurt.
Ky profil i kësaj zonje meritokrate me intelektin e saj,me përkushtimin e saj,me betejat e saja, me autoritetin e saj,korri fitoren më të madhe që kur ndroi jetë Dr.Ibrahim Rugova.
Deri më 6.tetor.2019 kryetari i pamerituar i LDK-së,Isa Mustafa në të gjitha zgjedhjet korte veç humbje pas humbjeve.
Si kryetar partie,ka qëndruar në atë pozitë veq përmes intrigave,grindjeve,e përçarjeve,duke i larguar të gjith ata të aftit në LDK,që nuk i serviloseshin atij.
Ndaj ai mbrëmë përcolli mesazhin drejtuar dhe zonjës Vjosa Osmani,që ti bindet urdhërave të tij,ose do largohet,ashtu siç ka dit të bëje dhe me të tjerët.
Degët e LDK-së,antarsia,aktivistët,intelektualët mbrenda Partisë,duhet sa më parë të ngrisin iniciativë dhe aktivitetet për shkarkimin e Isa Mustafës nga posti i kryetarit,ai tashmë është TURPI i LDK-së.
(eugen shehu)

Loading...