Të rrallë janë burrat si Jashar Salihu

Eh çfarë burri që ishe ti o Jashar Salihu?!!

Kombi shqiptar i ka pasur, i ka dhe do ti ketë të rrallë burrat me vizonin tënd për çlirimin e Kosovës. Burrat me pjekurinë tënde për strategjinë tënde për çlirimin e Kosovës.

I dashùr Jashar Salihu. Ty më shumë se goja të flisnin sytë….po po sytë.
Ju lutem, botoni sot një foto të Jasharit dhe do të shikoni se sa shumë flasin sytë e atdhetarit të pavdekur Jashar Salihu.
Në monumentin e këtij burri nga më të mëdhenjtë që ka pasur UCK nga me te medhenjte Kosova dhe mbare kombi shqiptar, une Koco Danaj do te shkruaja me germa kapitale: Me i madhi nder te rinjte dhe me i riu nder te medhenjte……..
Lavdi per ty o hero i Shqiperise Natyrale. (Koço Danaj)