Takohen Zemaj dhe Filipçe, shqyrtojnë hapjen e kufijve pa kushte (video)

Ministri i Shëndetësisë së Kosovës Armend Zemaj takon në Shkup ministrin Venko Filipçe për të shqyrtuar hapjen e kufijve pa kushte./Alsat