Stresi dhe Fero shumë shpejtë me një bashkëpunim?

Stresin dhe Feron mund t’i shohim në bashkëpunim.

Reperi Stresi është treguar i hapur me ndjekësit e tij, shkruan lajmi.net.

Ai nëpërmjet publikimit të mundësisë për t’i bërë pyetje në Instagram u ka dhënë atyre mundësinë që të mësojnë diçka çfarë nuk dinë për të.

E dikujt i ka interesuar ta di nëse do të vijë në bashkëpunim me reperin Fero.

Stresi nuk e ka mohuar një gjë të tillë dhe i ka thënë ndjekësit ta pyes edhe Feron, e se çfarë po ‘zihet’ mbetet të shihet shumë shpejtë.