Shtatë persona kanë marrë lëndime të lehta në disa aksidente në Shkup

Shtatë persona kanë marrë lëndime të lehta trupore në tre nga gjithsej 12 aksidenteve që kanë ndodhur në 24 orët e fundit në rajonin e Qytetit të Shkupit. Në nëntë aksidente është shkaktuar vetëm dëm material.

Nga komunikacioni, sipas të dhënave të MPB-së, policia ka përjashtuar një shofer i cili e ka drejtuar automjetin nën ndikim të alkoolit, dy shoferë para se të marrin patentë shoferi dhe një automjet i paregjistruar.

Për parkim të paligjshëm është sanksionuar një person, ndërsa me automjetin special “karrotrec” janë mënjanuar 73 automjete.