Stoilkovski: Përplasjet mes Osmanit dhe Zaevit, Zaevi nuk ka koncept

Naum Stoilkovski në një konferencë për shtyp pranë selisë së VMRO-DPMNE-së tha përplasjet mes Osmanit dhe Zaevit, tregojnë se Zaev nuk ka koncept të qeverisë. Ai komentoi edhe kërkesën e partive politike shqiptare në opozite për ndryshim te Kushtetutës dhe bërjes se shqipes gjuhe te dyte zyrtare, duke thëne: “Duhet që të gjitha palët te ulemi e ta përgatisim një ligj me te mire se ky, por në suaza gjithmonë te Kushtetutës”.