Komisioni i Venecias, Sheqerinska: Do gjejmë zgjidhje për të gjitha dilemat

Ministrja e Mbrojtjes Radmila Sekerinska gjatë konferencës për shtyp, në përgjigje të një pyetjeje në lidhje me reagimet e Zëvendëskryeministrit Osmani dhe deklaratës së Kryeministrit Zaev pas shpalljes së konkluzioneve të Komisionit të Venecias për Ligjin për Gjuhët, tha se ajo ende nuk kishte lexuar tekstin e plotë, por beson se do të gjendet zgjidhje për të gjitha dilemat në interes të të gjithëve, dhe se Qeveria respekton vërejtjet e Komisionit të Venecias.