Spasovski dërgoi thirrje publike deri tek VMRO-DPMNE-ja që të propozojnë ministër të Punës dhe Politikës Sociale

Kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Fejsbuk ka dërguar thirrje publike deri tek VMRO-DPMNE-ja opozitare që të dorëzojë propozim për zgjedhje të ministrit të Punës dhe Politikës Sociale në Qeverinë teknike.