Sot është ditëlindja e Ilir Shaqirit

Sot është ditë e veçantë për këngëtarin e mirënjohur shqiptar, Ilir Shaqiri.

Kjo pasi feston ditëlindjen dhe ka mbushur 60-vite jetë.

Me këtë rast sigurisht se ai ka pranuar urime të shumta dhe as dhuratat nuk kanë munguar.

Iliri është një nga emrat shumë të dashur për publikun i cili ka arritur shumë suksese me muzikë. Edhe tani në 60-vjetorin e lindjes vazhdon të jetë po i njëjti me të njëjtin ritëm dhe zë të veçantë të cilin publiku gjithmonë e kërkon.