Situata me Donaldin, Beatrix e përlotur: Zoti është i madh dhe është për krejt

Teksa po bisedonte në oborr me disa nga banorët, Beatrix shihej se nuk ndihej edhe mirë, shkruan lajmi.net.

 

“Si do që të shkoj situata e di se nuk më hup Zoti, veç e di se nuk m’ka hup kurrë”, thotë Trixa teksa , ndërhyn Arjola: “As nuk ka me t’hup”.

Ndryshe, raporti i Donaldit dhe Beatrix është ftohur kohët e fundit për shkak të disa keqkuptimeve me njëri-tjetrin.

Theksojmë se, Donaldi i kërkoi këngëtares ta vazhdojnë lidhjen kur të dalin jashtë./Lajmi.net/