Shyhretja e Engjëllusha zbresin nga shkallët si dy princesha

Këngëtarja e mirënjohur Shyhrete Behluli po jeton si mbretëreshë.

E rrethuar me dashurinë e familjes dhe kujdesin ndaj saj, ajo veç po rinohet, shkruan “Kosovarja”.

Pamja e sa lë përshtypjen se është në moshën e rinisë, ndërkohë që fëmijët e saj janë të rritur dhe pothuajse të gjithë të martuar.

Një gjyshe kaq e këndshme si Shyhretja rrallë mund të gjendet me gjithë këtë vullnet e pozitivitet.

Ajo bashkë me vajzën Engjëllushe po shkëlqejnë në paraqitjen e fundit. Për këtë pamje madhështore janë kujdesur Learta dhe Njomza./Kosovarja/