Shqiptari nga Tërnoci ngre në një shtizë flamurin e Zvicrës, Kosovës dhe Shqipërisë në ditën e Pavarësisë së Kosovës

Tërnovcasi Skender Jusufi i cili jeton dhe vepron ne Zvicër ka ngritur sot pranë shtëpisë së tij në Zvicër flamurin e Kosovës,Shqipërisë dhe të Zvicrrës me rastin e 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.
Skender Jusufi është njëri nga veprimtarët që ka dhënë një kontribut për vendin.
Shtëpia e tij ku dhe ka ngritur flamujt ka pritur shumë intelektual nga të gjitha trojet shqiptare.
Urime 12 vjetori i Pavarësisë së Kosovës