Shkupjani u arrestua derisa po kryente vjedhje në një podrum në rajonin e Bit Pazarit

Shkupjani 25 vjeçar O.M dje në orën 20:35 është privuar nga liria gjatë kryerjes së veprës penale “vjedhje e rëndë”.

Siç ka informuar MPB, atë e kanë arrestuar nëpunës policor të Njësisë për Punë të Brendshme- Departamenti për punë kriminalistike Qendër dhe Bit Pazar.

“Me përdorimin e forcës dhe mjet të lehtë, ai nga hapësirat e podrumit të ndërtesës ka marrë materiale të ndryshme duke përfituar pasuri të kundërligjshme në vlerë prej 58.500 denarë. I pandehuri është mbajtur në stacion policor dhe me të është zhvilluar bisedë informative, ndërsa mjetet e vjedhura i janë kthyer të dëmtuarit”, informon MPB-ja.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, thekson MPB-ja do të pasojë kallëzim penal për shtatë vepra penale “vjedhje e rëndë”.