Shkupi, Manastiri dhe Prilepi me më tepër raste aktive me virus

epa08517923 An ambulance carrying patient infected with the novel SARS-CoV-2 coronavirus causing the COVID-19 disease arrives at the City General Hospital 8 September in Skopje, North Macedonia, 30 June 2020. EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Sipas të dhënave të Ministrisë së Shëndetësisë, në Maqedoninë e Veriut ka 20.106 raste aktive. Më së shumti raste aktive ka në Shkup, 9.161 raste, ndërsa më pas vjen Manastiri me 1.291 dhe Kumanova me 1.257. Më pak raste aktive ka në Kamenicë me 11 raste.
Pehçeva ka 19, Dojrani 21, ndërsa në Kratovë ka 23 raste dhe në Makedonski Brod ka 40 raste aktive.