Shkup, udhëtari nga Dubai nuk ka koronavirus

Udhëtari nga Dubai që është testuar në Klinikën Infektive në Shkup ka rezultuar të jetë negativ ndaj koronavirusit. Personi kishte qëndruar për gjashtë ditë në Dubai dhe kishte simptoma të ngjashme të gripit.