SHKA “Jahi Hasani” nga Çegrani bën siparin në festival ndërkombëtar për vitin 2021

Pjesëmarrja e parë për këtë vit e SHKA”Jahi Hasani”në festivalin “Flakadani i Karadakut” Viti – R.Kosovës qe do zhvillohet me 24-25-26 Mars 2021!
Shoqëria kulturore artistike “Jahi Hasani”Çegran i Gostivarit R.Maqedonis se Veriut ne ket festival do tè prezentohet me vallen koreografike- ”Kollazh Vallesh me motive Pollogu” Koreografia-Mr.HAKI MULLIQI. Muzika dhe orkestrimi HYSNI KLINAKU, studio Lumi Pristine!