Shek Hallaqi: Zoti ju marroftë juve që u jepni Mirënjohje të UÇK-së ,,kodoshëve”

Ju mallkoftë Zoti të gjithë juve,të cilët kontriboni dhe lejojni që, me “Respekte e Nderime e
Mirënjohje të UÇK -së” ti shpërbleni njerëzit që shquhen me antivlera,me kodoshllëk,
antikombëtarizëm e antifetarizëm, dhe të lejohet që të njolloset emri i Komandantit Legjëndar Adem
Jashari.
SHOKUESE – Vellau i Sulejman Rexhepit Qani Rexhepi e shane rende Adem Jasharin dhe thote se
kush i ka thene atij te vdese per Kosove rruges duke shkuar per te mare mirenjohje nga OVL UCK e
Kosoves, kenaqen me muzike serbisht ne veture dhe e shajne e fyejne rende Adem Jasharin, duke
thene se kush i ka thene aty me vdeke per Kosove.
Behet fjale per udheheqesit e Medreses Isa Beu ne Shkup e konkretisht vellaun e sulejman rexhepit,
Qani Rexhepi.
Degjenerim, tallje dhe perbuzje me Vlerat e UCK-se.
Ne video jane, Qani Rexhepi vellau i Mulla Sules dhe njeherit edhe shef i medreses, Kadri Krasniqi i
punesuar ne medresen isa beu, Bekim Dibrani dhe Fevzi Jakupi.
Duke shkuar ne prishtine tek zyrat e OVL-UCK-se qe te marin mirnjohje per vellaun tjeter te
Sulejman Rexhepit Avdyl Rexhepi i cili ka punuar gjate viteve 80-90 ne Ministrin e Puneve te
Brendshme te maqedonis dhe jua ka djegur shpirtin shum shqiptareve nga Maqedonia dhe Kosova.