Seven Saraçi detyrohet të pres vet flokët për shkak të izolimit

Izolimi ka detyruar të gjithë të mësojmë gjëra që më parë as nuk kemi tentuar t’i bëjmë.

Për shkak të përhapjes së madhe të koronavirusit edhe në Amerikë, qeveria ka ndërmarrë hapa më rigoroz për të ndaluar këtë virus.

Dhe kjo ka shtyrë këngëtarin shqiptar Seven Saraçi që të shkurtoj vetë flokët, një gjë që ai e bën për të parën herë në jetë.