Morena po “çan” TikTokin në karantinë

Morena Taraku festoi dje në mënyrë të çmendur ditëlindjen e saj por bukuroshja kosovare ka gjetur vetën duke u argëtuar me rrjetin e ri social të krijuar nga kinezët

Morena është njëra prej kosovareve që e ka përdorur këtë rrjet sociale qysh në fillim të tij.

Këtë ajo e ka paraqitur me disa video që i ka postuar në facebook.

TikTok është një rrjet social ku mund të lëshosh këngë dhe të krijosh video të shkurtra për adhuruesit e juaj.

E një të tillë Morena sot e ka realizuar mbi tavolinën e saj, ku ka shkruar “Kështu kur i mbush 27 vjet”.