Sela në takim me strukturat e degës në Kumanovë

Mbrëmë në Kumanovë, në vazhdën e takimeve të U. D. Kryetar i Aleancës për Shqiptarët z. Arben Taravari, i shoqëruar nga ish-kryetari z. Ziadin Sela dhe deputeti i zonës z. Elmi Aziri, u realizua takim me strukturën partiake të degës, ku u debatua për situatën aktuale politike në vend si dhe për organizmin e brendshëm partiak.