Sasho Mijallkov hap biznes të ri, ja për çka bëhet fjalë!

Marka e famshme Shell hyn në tregun e RMV-së. Një nga disa stacione me rritje të ulët, siç ka mësuar Factor, i cili planifikohet të ndërtohet në vend është tashmë në fazën përfundimtare të ndërtimit dhe do të funksionojë së shpejti në seksionin e ri të autostradës Demir Kapi- Smokvicë, përcjell FLAKA.

Marka hyn në vend përmes Best Way Oil, një kompani që tashmë ka tre pika karburanti në vend – dy në Gjevgjeli ose Smokvicç dhe një në Pintija të Shkupit. Uebfaqja Best Way Oil tashmë thotë se stacionet e karburantit së shpejti do të hapen në vende të reja që operojnë nën markën e naftës mënyra më e mirë, Shell coral A.E.

Best Way Oil është pjesë e Grupit më të Mirë të Investimeve (BWI) mbështetur nga biznesmeni Sasho Mijallkov. Në portofolin e Best Way Investment, përveç Best Way Oil, ka edhe Develop Group, Marriott Hotel, Max Bet, OM Petrol, Point Oil Transport, Fighting Club Jordan Mijallkov.

Coral është një kompani greke që ka 760 pompa që operojnë nën markën Shell në Greqi. Kompania operon gjithashtu në Qipro, dhe që nga viti 2018 është e pranishme në Serbi, dmth ka një pikë karburanti Shell në Beograd.

Best Way Investment DOOEL është një kompani e themeluar në 2015. Uebfaqja thotë se fokusi kryesor është tek nafta, hotelieri dhe menaxhimi i hotelit, lojërat e fatit, transporti dhe zhvillimi i infrastrukturës. FLAKA