Saraji me sallë të re sportive (FOTO)

Sot në komunën e Sarajit te shkolla e mesme u hap salla e re e sportit ku pjesmares ishin shume funksionare te BDl dhe lideri Ali Ahmeti.

Ministri i arsimit Arber Ademi ne rrjetin e tij social facebook shkruan:

SARAJI me sallë të re sportive ✅

Vazhdojmë angazhimin tonë maksimal për krijimin e kushteve më të mira për nxënësit tanë.

Besoj se sukseset e tyre në të ardhmen do të na bëjnë krenarë për punën që po e bëjmë ne sot.

Na priftë e mbara!