Ahmeti shënon gol në Saraj

Sot në komunën e Sarajit te shkolla e mesme u hap salla e re e sportit ku pjesmares ishin shume funksionare te BDl dhe lideri Ali Ahmeti. Gjatë këtij aktiviteti, Ahmeti ka shënuar një gol për ta nisur me këmbë të mbarë.
Ministri i arsimit Arber Ademi ne rrjetin e tij social facebook shkruan:
SARAJI me sallë të re sportive ✅
Vazhdojmë angazhimin tonë maksimal për krijimin e kushteve më të mira për nxënësit tanë.
Besoj se sukseset e tyre në të ardhmen do të na bëjnë krenarë për punën që po e bëjmë ne sot.
Na priftë e mbara!