Rrahje për vend parking në Prilep

Me datë 25.09.2022 në ora 00:15 në Stacionin Policor Prilep është raportuar se në Spitalin e Përgjithshëm të qytetit Prilep është sjellë i lënduar A.K.(38) nga Prilepi.

Sipas njoftimit të MPB-së, më 24.09.2022 rreth orës 21:30 në një pikë karburanti në Prilep, pas një keqkuptimi të mëparshëm për një vend parkimi, është prishur rendi dhe qetësia publike nga një konfrontim fizik mes tij dhe një personi tjetër, i cili ndodhej në automjeti i pasagjerëve “Opel Corsa” i parkuar.

Nga MPB thonë se në koordinim me Prokurorin Publik po merren masa për zbardhjen e rastit.